Saariajassa: jouluaatto

24.12.2015

Joulun viettäminen paratiisisaarilla snorklaten turkoosissa vesissä ei ollut huono valinta. Ei ollut ikävä Suomen vesi- tai räntäsateita, kumma juttu. Jouluihmisetkään eivät olisi joutuneet pettymään, sillä kyllä palmujen allakin voi päästä joulutunnelmaan.

Jouluaaton majapaikka siintää edessä.

Jouluaaton majapaikka siintää edessä.

Jouluaaton ranta.

Jouluaaton ranta.

Ennen matkaa sovimme, että kaikki ostavat pienen, muutaman euron lahjan mukaan matkalle. Jouluaattoiltana sitten arvoimme lahjat keskenämme. Jakoprosessi oli viihdyttävä ja kesti pitkälle yöhön. Lahjat avattiin heti saantohetkellä yksi kerrallaan ja jokainen kertoi oman lahjansa kohdalla, miksi oli juuri sen lahjan hankkinut. Selitykset olivat moninaiset…

Päivällä ennen lahjoja ja jouluateriaa tottakai uimme, snorklailimme ja pääsimme myös hyppimään kalliolta. Yllätin pelkurikorkeanpaikankammoisen itseni kipuamalla jyrkänteelle ja koska kipuamisen jälkeen muuta reittiä ei alas enää ollut, niin myös hyppäämällä. Hengissä ollaan ja olihan se aika huikeaa.

Tuolta mäkin hyppäsin! Luonnossa se tosin, ei pelkästään näyttänyt, vaan oli paljon korkeampi.

Tuolta mäkin hyppäsin! Luonnossa se tosin, ei pelkästään näyttänyt, vaan oli paljon korkeampi.

Ja tuolla luolissa käytiin tutkimusmatkoilla.

Ja tuolla luolissa käytiin tutkimusmatkoilla.

Ja jouluaattona saapui myös meidän uusi vene! Upouusi Emerson 7 odotti meitä aamulla laiturissa. Prameaa oli.

Uusi ja upea Emerson 7.

Uusi ja upea Emerson 7.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *