Heipä hei noin sadan vuoden tauon jälkeen.

Olen elossa. Ja vaikka juttuja ei ole näkynyt ja edellinen reissukertomuskin jäi nolosti kesken, se ei tarkoita etten olisi reissannut kuitenkin. Nyt kokoan itseni ja yritän taas edes muutaman tarinan kirjoittaa tästä matkasta.

Reissu suuntautuu tällä kertaa Shanghain kautta Filippiineille. Finskin suora lento Shanghaihin. Shanghaissa saa suomipassilla olla 72 tuntia ilman viisumia. Kaupungista ei saa poistua ja jatkolento täytyy olla samalta kentältä eri maahan kuin mistä tuli. Tämä sujui ainakin menomatkalla tyylikkäästi. Koneeseen noustessa piti esittää jatkotiketti Shanghaista ja samaa lippua piti esitellä myös Kiinan immigrationissa. Passiin lätkäistiin 72 tunnin leima ja eikun ulos rilluttelemaan. Cebu Pacificin jatkolento lähti itsellä vajaan 48 tunnin päästä. Shanghaista siis Manilan kautta Coronille.

Coronilla on tarkoitus viihtyä kaksi yötä, jonka jälkeen matka muuttuu merisemmäksi ja lähtee Tao Philippinsien mukana kohti autioita saaria. 6 päivän veneretkiseikkailusta olen lukenut paljon hyvää. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Tao seikkailu päätyy El Nidoon. Sitten alkaa matkan suunnittelematon osuus. Palawan, aikaa kaksi viikkoa. Suunnitelma: ottaa rennosti.

9.1. Paluu Manilan kautta Shanghaihin, jossa kaksi yötä. Lento Helsinkiin 11.1.

Kuvituskuva

Kuvituskuva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *